Vi importerer selv størstedelen af vores træningsudstyr, hvilket betyder, at vi har mulighed for at sælge engros ved større bestillinger.
Der er mulighed for at købe ind til dit center - både med henblik på brug i centret og videresalg. Hvis du har en butik, leverer vi også udstyr til videresalg herigennem.

Jeg repræsenterer en virksomhed, der gerne vil købe nyt udstyr!

I er altid velkommen til at give os et kald på 22 82 40 85 eller sende os en mail på kontakt@funktionell.dk. Her kan i fortælle os, hvad I er interesserede i, hvorefter vi kan tage en snak om, hvilken pris vi kan tilbyde, og om der er andre ting, vi kan hjælpe hinanden med.

Kan I levere andet udstyr, end det der er på jeres side?

Ja - det kan vi! Vi har et stort antal leverandører i både ind- og udland, hvilket betyder, at vi kan levere meget mere, end de produkter der er på vores side.

Hvis I ønsker den skarpeste pris på markedet, har vi mulighed for at bestille direkte hos fabrikkerne i Asien, som vi har mødt til messer og været på besøg hos. Dette betyder, at der er længere leveringstid, men prisen og kvaliteten er derimod meget fordelagtig.

Ønsker I at høre mere, kan I ringe til os på 22 82 40 85 eller sende os en mail på kontakt@funktionell.dk.